Meer informatie? bel ons op 0529 - 455 700

3D Frezen Zonder Uitzetten
25 februari 2019

3D Frezen Zonder Uitzetten

Freesverhuur Ommen is vanaf heden voorzien van het systeem ROAD PROFILER.

Met de Road Profiler is het uitzetten van freescijfers op asfalt verleden tijd. De gebruiker kan eenvoudig een tekening inladen en de freescijfers verschijnen op het scherm van de Road Profiler. De Road Profiler bepaalt de positie van de machine met RTK-DGPS. Omdat de Road Profiler is aangesloten op de asfaltfrees bestuurt hij continue de freesdiepte. Hierdoor hoef je de freesdiepte niet meer handmatig in te stellen. Het resultaat:  freeswerk van buitengewoon hoge kwaliteit.

Met de Road Profiler heeft u geen problemen meer door onleesbare cijfers. Ook het probleem dat cijfers op de verkeerde positie staan is verleden tijd. De positie waarop de cijfers worden uitgerekend is gerelateerd aan de locatie en breedte van de machine.

Uitzetten van cijfers in de nabijheid  van verkeer, of in een werkgebied met passerend werkverkeer, is niet langer nodig. Dit verbetert de veiligheid van de uitzetter. Daarnaast bespaart de Road Profiler kosten op de inzet van uitzetters, op afzettingen en op asfalt.

 

BINNENKORT MEER NIEUWS!

 

 

Terug