Meer informatie? bel ons op 0529 - 455 700

Betonfrezen

Wat is betonfrezen?

Tegenwoordig zijn veel toegangswegen naar boerenerven voorzien van beton, evenals parkeerdekken en fabriekshallen. Het beton is onderhevig aan slijtage. Dit betekent dat tijdig reparaties dienen plaats te vinden om het beton in goede conditie te houden. Om de reparaties goed uit te kunnen voeren wordt het beton eerst gefreesd.

Hoe werkt?

Het frezen van beton wordt met hetzelfde machinepark uitgevoerd als het frezen van asfalt. Beton is harder dan asfalt en daarom wordt er met speciale betonbeitels gefreesd. Om de gewenste freesdiepte te bereiken worden lagen van 3 à 4 cm per keer verwijderd.

Onze betonfreesmachines

Voor het frezen bieden wij een breed aanbod aan freesmachines. In combinatie met goed opgeleide en vakkundige freesmachinisten kunnen wij de meest uiteenlopende projecten aan. De freeswerkzaamheden voeren wij voornamelijk uit met de W50Ri en de W100CFi.

Beton frezen? Neem contact met ons op!

Net als voor asfaltfrezen, bent u voor betonfrezen bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over vele jaren ervaring om het werk efficiënt en vakkundig uit te kunnen voeren. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Tel: 0529- 455 700
Email: info@freesverhuur.nl

Meer informatie over Betonfrezen?

Wij geven u graag meer informatie, neem daartoe gerust contact met ons op.

Bel ons op 0529 - 455 700

Contact