Meer informatie? bel ons op 0529 - 455 700

Cunetfrezen

Wat is cunetfrezen?

Een cunetfrees is gespecialiseerd om de uitgewalste rand asfalt aan de buitenkant van het wegdek recht te frezen. Dit is meestal t.b.v. bermbeton of grasbetonblokken.

Hoe werkt het?

Doordat de freeswals van de cunetfrees naast de machine is gemonteerd, blijft de machine zelf tijdens het frezen op het wegdek rijden. Dit heeft als voordeel dat de machinist een rechte lijn kan frezen, omdat het wegdek vlak is. De dieselmotor drijft de freeswals naast de machine aan. De freeswals draait rechtsom (downcut principe). Hierdoor slaan de beitels het asfalt naar beneden voor een mooie rechte rand langs het wegdek. De machine freest het asfalt in één werkgang en hebben dan de keuze om dit op te laden op een kipper of het freesmateriaal te laten liggen in het cunet.

Onze cunetfreesmachine

Onze cunetfrees in combinatie met goed opgeleide en vakkundige freesmachinisten kunnen bijna elk project aan of het nu gaat om bermbeton of grasbetonblokken. Met de cunetfrees kunnen we 50 cm en 70 cm breed frezen en een diepte van maximaal 30 cm.

Neem contact met ons op!

Voor cunetfrezen bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben hiermee zeer ruime ervaring. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Tel: 0529- 455 700
Email: info@freesverhuur.nl

Meer informatie over Cunetfrezen?

Wij geven u graag meer informatie, neem daartoe gerust contact met ons op.

Bel ons op 0529 - 455 700

Contact

cunetfrees voor cunetfrezen